K SHOW
 
KONTAKT
 

Vores samarbejdspartnere er design-, livsstil-, interiør- og gourmetbutikker samt restauranter, kroer, cafeer og hoteller. Derudover, henvender vi os til virksomheder, der specifikt ønsker unikke firma-, personale- og repræsentationsgaver.

 

For yderligere at udvikle vores forretningsbase, er vi løbende i udlandet – specielt Frankrig – for at møde og godkende nye og spændende lokalproducenter, der på linie med vores nuværende producenter kan give os grundlag for at udvide vores port folio af unikke design- og kvalitetsprodukter til det skandinaviske marked.

 

Vi sælger ikke direkte til forbrugerne, men henviser gerne ved eventuelle forespørgsler til nærmeste samarbejdspartner / forhandler.

 

Kontakt os for yderligere information på tlf. 30 68 38 03 og / eller via e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Du er også meget velkommen – efter aftale – til at komme på besøg i vores showroom: Mørdrupvej 13 A, 3060 Espergærde.

.

POUL HARDER collection

Roligheds Allé 13, 3060 Espergærde, Danmark

 

CVR-nr. 27 48 12 48

 

Mobil: +45 30 68 38 03 – E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Home page: www.poulharder.dk

 

Showroom: Mørdrupvej 13 A, 3060 Espergærde – Besøg efter aftale!